Als coach en trainer heeft eigenaar van Manawahcoaching Petra Hovestadt haar sporen ruimschoots verdiend. Petra werkt vanaf 2009 samen met een team professionals waarbij wordt ingezet op diverse Lifecoach technieken die u op de site kunt lezen.

Sinds augustus 2013 heeft Petra de deuren  van haar duurzaamheidscentrum Groen4Life in haar woonplaats Helmond, geopend.
De passie die Petra heeft voor het werken met mensen en hen in hun kracht te willen en vooral kunnen zetten, is voelbaar ook in dit centrum.
Als coach helpt Petra vrijwilligers bij het opzetten van hun eigen eenmansbedrijf en mensen zonder werk,  vinden hun zelfrespect en talenten terug als vrijwilliger bij Groen4Life.

Doordat Petra als gedragswetenschapper heel goed kan vertellen wat veranderingen bij mensen doet, is zij inmiddels ook als spreker te boeken rondom duurzaamheid en de veranderingen die dit voor onze samenleving, voor een bedrijf of voor een individu, met zich mee brengt.

Een mooi voorbeeld hiervan is de lezing “Van Ego naar Eco” die elke keer weer de luisteraar weet te boeien.

Vanuit een coachende rol voert Petra haar bedrijfsvoering uit, wat voor menig bedrijf inmiddels al een inspiratiebron is geworden om dit voorbeeld te willen volgen.Duurzame relaties en wederkerigheid zijn sleutelwoorden bij dit centrum. Balans zoeken samen met een Lifecoach geeft een duurzame relatie met jezelf en je omgeving. ” Vanuit Manawah een duurzaamheidscentrum openen was voor mij een logisch vervolg” aldus Petra.

Voor meer informatie kunt u de website bekijken van :  www.groen4life.nl

Be Sociable, Share!

© 2020 Manawah Coaching

Algemene Voorwaarden

pink elephant in scots village