Relatie & Mediation

Vanuit het opnieuw contact maken met je partner en hierdoor weer leren te verbinden, zal Petra als Liefcoach jouw relatie inzichtelijker kunnen maken. Relatie coaching betekent niet altijd dat jouw relatie stand houdt.
Het kan jou en jouw partner ook inzicht geven waar jullie staan met elkaar en welke keuze jullie kunnen maken met elkaar. Kun je samen de flow weer hervinden of wanneer deze bereidheid er niet meer blijkt te zijn, hoe kunnen jullie dan liefdevol afscheid nemen van een dierbare periode in uw leven.
Kinderen;
Zeker wanneer jullie samen kinderen hebben is het erg belangrijk om al de spanning niet te laten escaleren en de kinderen in diepgaande loyaliteits conflicten te laten komen. Met alle schade die daar bij komt kijken. Manawahcoaching werkt ook samen met Bureau Jeugdzorg wanneer dit nodig is. Spanningen in een gezin zijn nooit goed voor geen elk gezinslid, of jullie nu wel of niet gaan beslissen om bij elkaar blijven.

Relatie coaching kan zowel individueel als ook met beide partners worden gedaan.

Het is een meer directieve en sturende manier van coachen binnen de Life Coaching en je/jullie zullen gaan werken met opdrachten voor thuis. Vaak al binnen enkele sessies zal duidelijk zijn op welke manier jullie samen verder zult gaan.

Petra werkt met zeer effectieve instrumenten en is adviserend en gericht op de interne communicatie vanuit het hart.
Regelmatig werkt  Petra samen met andere coaches en vind er soms een doorverwijzing plaats of aanvullende sessie met een collega.

Verder geeft Manawahcoaching ook stiefouderschap cursussen, waarvan bekend is dat deze nieuwe gezinsvorm regelmatig tot grote spanningen kan leiden in een relatie.  Het leren hervinden van balans in deze nieuwe gezinssamenstelling is dan het doel. Manawahcoaching heeft een aantal coaches/ervaringsdeskundigen ter beschikking voor deze workshop.

Be Sociable, Share!

© 2020 Manawah Coaching

Algemene Voorwaarden

pink elephant in scots village